Vladimír Durdík ml. - WebSlovensko.sk
dnes je: nedeľa 27.máj 2018 - kalendarium
športové výsledky prehľady

Vladimír Durdík ml.

Vladimír Durdík (* 23.5.1949, Smižany – † 9. 3. 2003, Bratislava) bol slovenským hercom a synom Vladimíra Durdíka st. Hral v celom rade filmov, seriálov ale aj rozprávok.

Z filmografie

  • Červené víno (1976 - Marek)
  • Poéma o svedomí (1978 - Dragutín Šmidke)
  • Zbohom sladké driemoty (1983 - Milan Repík)
  • Povstalecká história (1984)
  • Cena odvahy (1986 - námestník riaditeľa Prokeš)


Vladimír